Ανακοίνωση Επιτυχόντων κατά σειρά κατάταξης – 7ος Κύκλος – Ακ. Έτος 2020-2021 – Εαρινό

Ανακοίνωση Επιτυχόντων κατά σειρά κατάταξης – 7ος Κύκλος – Ακ. Έτος 2020-2021 – Εαρινό

Ανακοινώνεται ο Πίνακας 1. Επιτυχόντες κατά σειρά κατάταξης και ο Πίνακας 2. Επιλαχόντες κατά σειρά κατάταξης του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βιοϊατρικές Μέθοδοι και Τεχνολογία στη Διάγνωση».

Σύμφωνα με τον Κανονισμό του ΠΜΣ, ως επιτυχόντες θεωρούνται οι υποψήφιοι οι οποίοι έλαβαν βαθμολογική θέση στη σειρά κατάταξης μέχρι του ανώτατου ορίου εισαγωγής φοιτητών. Ο ανώτατος αριθμός των εισακτέων φοιτητών ορίζεται σε τριάντα πέντε (35) κατ’ έτος (άρθρο 7 Τεύχος Β’ 3306/10.08.2018).

Ως επιλαχόντες θεωρούνται οι υποψήφιοι οι οποίοι έλαβαν βαθμολογική θέση στη σειρά κατάταξης πέραν του ανώτατου ορίου εισαγωγής φοιτητών, έχοντας δικαίωμα εγγραφής στην περίπτωση που οι πρωθύστεροι στην κατάταξη δεν εγγράφονται εμπρόθεσμα. Οι επιλαχόντες θα ενημερωθούν με προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα στην περίπτωση που έχουν δικαίωμα εγγραφής.

Ένσταση κατά του πίνακα επιτυχόντων μπορεί να ασκηθεί εντός πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσής του. Η ένσταση πρέπει να είναι αιτιολογημένη, υποβάλλεται στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. και κρίνεται τελεσίδικα από τη Συντονιστική Επιτροπή του Π.Μ.Σ.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση

Με εκτίμηση

Αναστάσιος Κριεμπάρδης

Αναπληρωτής Καθηγητής

Δ/ντης ΠΜΣ